Welkom

Wachtwoord vergeten?
Online Leden
Geen
Online Gasten: 1
DMF vs AWOL
Dutch Military Forces
-
1036 - 0
Winst
Reported By:
Datum
13th Aug 2014
Start Time
20:15
Number of Games
4
Maps
Dawnbreaker & Golmud Railway
Teams & Players
 
Game / Scores
Dawnbreaker US
176 - 0
Dawnbreaker CN
248 - 0
Golmud Railway
280 - 0
Golmud Railway CN
332 - 0
DMF vs AWOL 
Einduitslag 4-0 of in tickets 1036-0. 

We begonnen de war met enige vertraging doordat de tegenstander niet op tijd zijn mensen op orde had. Dat gaf ons echter de kans hun statistieken te bekijken en die logen er niet om. Een gemiddeld k/d dat rond de 1 of zelfs lager lag, leek niet al te best. Hierop reageerde sommige dat we ze makkelijk zouden pakken, maar je k/d zegt niet alles, met teamplay hadden ze veel goed kunnen maken, uiteindelijk bleek het verschil in kwaliteit toch te groot. 

De eerste map die we speelde was Dawnbreaker, uiteindelijk wonnen we deze map met een verschil van 176 tickets, het laagste aantal zo bleek later. Wij killde 211 keer de enemies en gingen 67 keer dood, een gemiddeld k/d van maar liefst 3,15. 

Toen volgende Dawnbreaker nog een keer, uiteraard vanaf de andere kant. We wonnen met 248 tegen 0 en killde de enemies 147 keer terwijl we 63 keer dood gingen. Het gemiddelde k/d komt dan uit op 2,33. 

De volgende map die op het programma stond was Golmud Railway. Deze ronde wonnen we met 280 tickets verschil en een gemiddeld k/d van 2,28. 

De laatste ronde op Golmud gaven nog wat extra gas en die wonnen we ook het dikst, met maar liefst 332 tickets werd deze ronde ook nog binnengesleept voor een flawless 4-0 overwinning. Ook het gemiddelde k/d werd flink opgeschroefd naar 2,85. 

De gemiddelde score over de 4 potjes komt ongeveer op: 76309 punten tegenover 28349 een verschil van 47960 punten! Het gemiddelde clan k/d kwam uiteindelijk op: 2,65

Over het algemeen een geslaagde clan war, echt moeilijk kregen we het eigenlijk geen moment, maar zo'n clan war is ook wel is leuk om erbij te hebben. 

Een minpunt dat ik hier even wil noemen is dat er aan het gemiddelde k/d te zien valt dat we steeds minder concentratie hadden, de eerste match nog super veel concentratie en dat werd langzaamaan minder tot we in de laatste match besloten alle vlaggen te cappen en daar weer een uitdaging lag zodat iedereen weer top presteerde. 

Goed gespeeld iedereen en op naar de volgende clan war! 

Reacties
[DMF] Elf · @Konijntje: Ja dat komt vanzelf als je meer clan wars speelt.

@Lars: Ja dat klopt, op deze manier kan ik handig de tegenstanders, maps en scores ordenen en zo een goed beeld van de war schetsen, handig om op een later tijdstip nog is terug te kijken.

@Pevc: Dat ben ik met je eens, de eigenaar van de server had het niet slim aangepakt, maar gelukkig is het verder nog goed gekomen en dit was zeker een goede oefening.
14th Aug 2014
[DMF] Pevc · De match was flawless eigenlijk. We kregen niet veel tegenstand en wonnen dan ook dik. Bovendien bleek de tegenstander best amateuristisch bezig te zijn door geen wachtwoord op de server te zetten waardoor er telkens random mensen in ons potje zaten. Maar ik vind niet dat deze match een verspilling van onze tijd was, want we hebben wel gewoon kunnen trainen in clanverband en met de clancommunicatie.
14th Aug 2014
[DMF] PSCaptures · Het was wel echt kut dat de hele tijd van de random mensen in het potje kwamen. En onze voertuigen pakte ect.
14th Aug 2014
[DMF] LarsVerbNL · Is dit een nieuwe van de site elf? Zo Matchreports plaatsen etc?
14th Aug 2014
[DMF] Konijntje-NL · Was geslaagd, ik merk alleen dat ik minder goed speel Wanneer ik een war doe. Teveel dood. Maar dat komt vanzelf
14th Aug 2014
Word lid van DMF!

Heb je al een account? Inloggen »