Welkom

Wachtwoord vergeten?
Online Leden
Geen
Online Gasten: 1
DMF vs RBL
Dutch Military Forces
-
417 - 41
Winst
Reported By:
Datum
17th Aug 2014
Start Time
20:45
Number of Games
4
Maps
Zavod 311 & Dawnbreaker
Teams & Players
 
Game / Scores
Zavod RU
49 - 0
Zavod US
13 - 0
Dawnbreaker CN
0 - 41
Dawnbreaker US
355 - 0
DMF vs RBL 
Einduitslag 3-1 of in tickets 417-41. 

De war begon flink wat later dan gepland doordat de tegenstander nog niet klaar was, maar ook doordat er vóór en na de map Zavod een tussenronde Obliteration op Locker ingepland stond. Uiteindelijk begonnen we rond de klok van kwart voor 9. 

De eerste ronde was Zavod RU en wat mij het meest opviel tijdens deze ronde was dat de tegenstander constant onze 1e vlag A had. Dit is totaal iets anders dan we gewend zijn in de public games die we spelen, waardoor we achteraf gezien te lang en vooral met te veel bij A zijn blijven hangen om die terug te verdedigen. Als A niet lukt kunnen we volgende keer naar mijn mening idee beter hun backflag, in dit geval D, backcappen. Naar mate de war vorderde gebeurde dit gelukkig ook. Hoewel een Spawn Beacon verboden was tijdens de clan match, vraag ik me toch hardop af hoe zij iedere keer met zoveel bij A kwamen en het ons zo lastig maakte, maar goed de complimenten daarvoor gaan naar RBL. 

Hoe lastig we het hadden, bleek zeker tijdens het tweede potje op Zavod US wel. Het leek aan het eind een eeuwigheid te duren, de enemies bleven maar op 3 tickets staan en even zag het er naar uit dat we gingen verliezen, maar gelukkig hebben we volgehouden en trokken we ook deze ronde naar ons toe. 

Toen kwam de onderbreking met obliteration op Locker om vervolgens door te gaan met Dawnbreaker CN. Na de 2 gewonnen rondes kreeg iedereen het idee dat de winst in de pocket was, dat was echter helemaal niet zo. Wij kwamen door overschatting (of was het iets anders?) op een achterstand van maar liefst 200 tickets, uiteindelijk iedereen ff weer wakker geschud en de achterstand verkleint  naar 41 tickets, maar toch verloren. Dit was nergens voor nodig jongens, concentratie moet er altijd 100% zijn, zij grepen keihard in toen wij wat minder geconcentreerd waren en dat deden ze zo goed dat ze deze ronde terecht gewonnen hebben. 

Iedereen was toen wel wakker geschud en was er helemaal bij. Dat bleek zeker na de laatste ronde, hoewel het aantal tickets uiteindelijk geflatteerd is, ze leavede immers al snel nadat ze nog 100 tickets hadden, geeft het mijns inziens toch een goed beeld van het tweede potje op Dawnbreaker US. Wij waren oppermachtig en gaven ze geen kans meer, waardoor ze er uiteindelijk voor kozen om de handdoek in de ring te gooien. 

Al met al weer een totaal verschillende clan war dan de vorige. DMF toonde ook zijn veerkracht in deze match door een flinke achterstand bijna helemaal om te bouwen. Volgende keer moeten we het onszelf niet onnodig moeilijk maken en er gewoon vanaf het begin helemaal bij blijven, dan was ook dit in een 4-0 geëindigd. 
Reacties
[DMF] Funky_Mause · Dat zij heel de tijd onze gimmie hadden, is wel een puntje. Het leek inderdaad of ergens een spawnbeacon was verstopt, maar hetzelfde gebeurde op dawnbreaker. Daar zaten ze ook heel vaak achter onze gimmie met minimaal 1 man. Dit zullen we inderdaad beter in de gaten moeten houden! Zorgen dat we een vlag helemaal sweepen met 1 man. Een vlag verdedigen is gewoon makkelijker dan een vlag cappen! En wat me wederom op viel is dat we some te gretig zijn. Als je een vlag capt, hoef je niet persé die ene man te killen van hun die er op loopt. Als je maar met twee ben en je wordt gekilld, betekent dat die vlag niet geneutralized wordt en dus kunnen tegenstanders er gewoon nog op spawnen. Denk aan de winst van de war, niet je kd! Die kan je wel in een public match weer omhoog gooien;) Het was in ieder geval een heel spannende war! ik moet eerlijk zijn, ik vond ons het beste in het derde potje toen we met 200 tickets achter stonden. Ineens was de focus terug en was de teamplay uitzonderlijk!:)
19th Aug 2014
[DMF] b1rdbrain_ · Ik denk dat we echt sterk gespeeld hebben, met uitzondering van het begin van de derde map.

Daarnaast ben ik het met Lars eens dat RBL het sterk deed door iedere keer even te wachten bij gecapte vlaggen. Ik merkte, ook bij mezelf, dat ik vaak na het cappen van een vlag gelijk de focus had op de volgende vlag waar ik soms beter even had kunnen wachten en de net gecapte vlag had kunnen verdedigen. Dit kunnen we de volgende clanwar beter doen denk ik.

Verder is de jet op Dawnbreaker echt nutteloos. Wat mij betreft laten we die de volgende keer links liggen.
19th Aug 2014
[DMF] Pevc · Het was een spannende clan war, RBL bood aardig wat tegenstand en maakte het ons erg moeilijk. Maar van dit soort wars leer je dan ook het meest en wordt je zowel als clan zijnde sterker, als ook individueel een betere speler.
19th Aug 2014
[DMF] RGL-iKoeN- · Was een mooie war!, idd de concentratie erbijhouden en niet onderschatten, verder hebben we mooie comebacks gehad;).
19th Aug 2014
[DMF] LarsVerbNL · Nice! Marlboro zei dit gister ook al tegen mij. De reden waarom hun vaak uit het niets zoveel man op a of een andere vlag hadden is omdat als zij een vlag hebben gecapt blijft er altijd 1 achter voor een bepaalde tijd. Wanneer de vlag terug wordt gepakt in korte tijd, spawnt zijn squad er weer op.
19th Aug 2014
Word lid van DMF!

Heb je al een account? Inloggen »