Welkom

Wachtwoord vergeten?
Online Leden
Geen
Online Gasten: 1
DMF vs CSSR
Dutch Military Forces
-
186 - 116
Gelijk
Reported By:
Datum
13th Sep 2014
Start Time
20:16
Maps
Flood Zone & Siege of Shanghai
Teams & Players
 
Game / Scores
Flood Zone US
0 - 100
Flood Zone
86 - 0
Siege of Shanghai
100 - 0
Siege of Shanghai
0 - 16
DMF vs CSSR
We begonnen later dan gepland, eerst hadden we nog twee opwarmrondjes Obliteration op Rogue Transmission, waarvan de laatste ronde bijna 10 minuten duurde, omdat er onduidelijk was wie er ging planten en als diegene dan wilde planten werd die gekilled en dat ging nog even zo door. Volgende keer misschien wat beter afspreken? 

We begonnen met de map Flood Zone, we kunnen een Clan War natuurlijk slecht beginnen, maar zoals we hier begonnen kan gewoon niet. Of het eraan lag dat mensen kort voor de tijd Destiny nog aan het spelen waren weet ik niet, maar een andere shooter doet sowieso niet veel goeds aan je aim op Battlefield. Zelf kreeg ik het idee dat mensen de CW's niet serieus genoeg nemen, als dat wel zo was gedaan had men minimaal 1,5 uur van tevoren nog ff aan de aim geoefened. Maar zelfs als je aim slecht is, kan je een clan war nog winnen op strijd. Maar dat miste ik zeker in de eerste ronde ook, de passie om voor elkaar door het vuur te gaan en als een team over de Battlefield heen te lopen. De LAV van Quick-_-Gunner leefde telkens niet lang, simpelweg omdat er een of meerdere repairders achter de enemy BTR stonden die ook nog gesteund werden door andere infantry die RPG's schoot. 

De tweede ronde herpakte we ons goed, we hadden eindelijk B wat meer onder controle waardoor onze LAV niet steeds vanaf het dak beschoten werd. Wat mij wel opviel was dat de regels meerdere malen werden gebroken, de enemy transport ging het allerhoogste dak op en mensen gooide C4 en dergelijke naar beneden, dat lijkt me niet de bedoeling bij een Clan War. Ook de T-ugs speelde een grote rol in de tactieken van de enemy, daardoor zagen ze ons steeds aankomen en wonnen zij veel gunfights. Een tip waar ik tijdens de Clan War geen tijd voor kreeg om uit te leggen is dat als het bij 1 vlag niet lukt, je dan de andere vlag moet pakken. Een tijdje hadden we het heel erg moeilijk op A, veel van ons gingen daar dood, handiger is het dan om C aan te gaan vallen, dat verwacht de enemy niet en de keer dat dit gebeurde leverde dit resultaat op, simpelweg omdat er maar 1 enemy die vlag verdedigde. 

Na een quit omdat de server gerestart moest worden en nog een rondje Obliteration, ging de war verder met Siege of Shanghai. Het spawnen op de heli ging goed, B hadden we snel onder controle. Het grote probleem lag bij A, de infantry en de tank stonden boven, de enemies stonden met T-ugs beneden op ons te wachten. Let op dat je de burn boven ook kan pakken! We hoeven maar 1 iemand meer op de vlag te hebben en wij winnen de burn. In het begin deden velen van ons dom, naar beneden lopen, recht in de val van de tegenstander. Achteraf gezien kunnen we beter door de glazen ruit naar beneden schieten en de mensen op die manier killen, 1 voor  1 naar beneden gaan en daar afgeslacht worden was geen succes, maar dat weten we voor de volgende keer. Gewoon de burn winnen en hun dwingen naar boven te komen. 

De laatste ronde Shanghai verloren we uiteindelijk op 16 tickets, heel zuur. CSSR bood goed tegenstand en uiteindelijk is een gelijkspel verdiend, geen van beide partijen maakte aanspraak op de volle winst. Wij waren niet in onze beste vorm (door Destiny?) en ook de samenwerking was verre van optimaal. Hopelijk een goede les voor de volgende keer! 
Reacties
[DMF] Funky_Mause · Het was jammer dat de tactieken niet helemaal strak werden uitgevoerd. Ik ben het niet eens wat het schakelen vanaf andere games betreft. De dagen voor de CW inderdaad veel uren Destiny gespeeld, maar als ik 5 uur a half 6 klaar ben met werken, heb ik met eten en alles erbij, gewoon geen tijd om aan die aim te werken, Misschien spreek ik dan ook voor meerderen. Meer dan de tijd pakken die ik heb om op te warmen, kan gewoon niet. We hebben in ieder geval wat dingen om aan te werken.
16th Sep 2014
[DMF] PSCaptures · Helaas kon ik er niet bij zijn. Maar was ik nu lees z`n beetje moeten we meer bij elkaar blijven en daar op trainen. En dat niemand een eigen weg kiest.
15th Sep 2014
[DMF] Pevc · Teamwork ging niet helemaal lekker inderdaad. En enorm veel gunfights verloren we, vooral omdat flanken onmogelijk was dankzij de tugs / motion balls van de enemy.
15th Sep 2014
[DMF] Elf · @Lars: Destiny geef ik ook niet de schuld, eerder de mensen die niet zo professioneel zijn om eerder te stoppen en de aim van BF weer ff op te frissen. Maar de aim is ook niet de enige oorzaak, zoals je zelf al aangeeft hebben we nog geen echte vaste plannen per map. Zodra je maps meerdere keren met een juiste tactiek hebt gespeeld, gaat het meer vanzelf dan de 1e x zoals nu.
15th Sep 2014
[DMF] LarsVerbNL · Ik denk dat het veels te makkelijk is om Destiny de schuld te geven. Maar mijn persoonlijke ervaring is wel dat je ff de tijd nodig hebt om je aim op BF weer terug te krijgen.

Het probleem lag bij deze war bij de tactieken en afspraken die niet wordt werden uitgevoerd.
Nick die bijv die chopper pakt en naar a vliegt, terwijl wij een hele tacktiek hadden bedacht voor B (ging de eerste ronde perfect). Daarom moet de communicatie beter tussen squads leaders en de squad zelf. Een ander voorbeeld was in de eerste ronde van floodzone, waarbij de squad van Alpha overal behalve op A liep. Hierdoor moesten de squads van B naar A en verloren we A weer.

Daarom moeten we betere plannen en spots hebben. Gaan swen ik naar kijken vandaag.

Read more: http://dmf.iclanwebsites.com/matchreports/1512#ixzz3DNV6PvT2
15th Sep 2014
Word lid van DMF!

Heb je al een account? Inloggen »