Welkom

Wachtwoord vergeten?
Online Leden
Geen
Online Gasten: 1
DMF vs DTOR
Dutch Military Forces
-
1286 - 0
Winst
Reported By:
Datum
28th Sep 2014
Start Time
20:00
Attachment:
Teams & Players
 
Game / Scores
Dawnbreaker CN
219 - 0
Dawnbreaker US
349 - 0
Locker US
372 - 0
Locker RU
346 - 0
DMF vs DTOR 
Onze eerste clan war tegen een Nederlandse clan, een ware Hollandse derby. Wat vooraf werd bestempeld als een Ajax-Feyenoord, werd uiteindelijk niet meer dan een Ajax-JOS Watergraafsmeer. Hoewel het verschil in tickets van 1286-0 misschien net wat teveel van het goede is, is de overwinning over alle potjes gezien meer dan verdiend. DTOR heeft 90 minuten lang geen kans gehad en werden als makke lammetjes naar de slachtbank gevoerd. 

Dat we in eerste potjes niet zo best zijn, werd vandaag nog maar eens bevestigd. We begonnen wat stroef, maar wisten uiteindelijk alles netjes te repareren en de voorsprong uit te bouwen tot 217 tickets, wat de kleinste overwinning van de avond zou betekenen. Met 153 kills en 55 deaths is het clan k/d op 2,78 blijven steken, een prima score voor een clan war! DTOR deed het heel wat minder goed: 62 kills en 133 deaths levert een k/d op van 0,47. Nog wel een tip voor de volgende keer waar we toch wat moeite mee hebben, lukt het niet op een bepaalde backflag, probeer dan met een andere squad door te pushen. 

Het tweede potje op Dawnbreaker waren we allemaal warm gedraaid en dat was te merken. Ook Swen leek alles in de lucht weer prima onder controle te hebben en Maarten acceleerde naar een flawlesss ronde van 25 0. Ook Sjoerd mag er zijn met zijn 14 1 score en dat gewoon als infantry speler. Waar het eerste potje nog gewoon 16 minuten duurde, werd dit potje al beslist in 10 minuten en 3 seconden. Met 98 kills en 14 deaths werd dit het beste potje van de avond, met een lekkere ouderwetse spawnrape op het eind komen we uit op een gemiddeld k/d van 7! 

Voor DTOR werd dit gelijk het dieptepunt van de avond, lachwekkend is het bijna om hun gemiddelde k/d te zien. Een random potje Dawnbreaker tegen DMF bracht ze naar 17 kills en 88 deaths, met CoachSD81 als absolute uitblinker (in negatieve zin) met 1 kill en 14 deaths. Alles bij elkaar levert dat een gemiddeld k/d van 0,19 op. Opvallend was dat ook de beste man aan DTOR zijde, althans dat waren vooraf de voorspellingen, Shifty_187_, zich in dit potje niet echt onderscheidde met een score van 1 op 13, terwijl die normaal toch een k/d van boven de 3 heeft. 

Na de break gingen we verder met Locker. De vraag die me tijdens de break bezig hield was, zou het na de pauze echt spannend worden, was DTOR gewoon niet zo goed in voertuigen en zouden ze nu revanche nemen voor het vorige potje? Het antwoord werd mij al redelijk snel duidelijk en DTOR haalde nog eenmaal alles uit de kast om niet beschamend af te gaan. Airburst vloog ons om de oren, maar het mocht niet baten, we stonden meer dan eens defensief goed en de enemy kwam er simpelweg niet doorheen. 

Toen de tegenstander onder leiding van NL_Pandabeertje besloot om ons te gaan snipen dacht ik nog dat snipen hun specialiteit was. Ik was nog met die gedachte bezig toen Sjoerd en ik besluiten de challenge aan te gaan en dat hebben ze geweten. Ook in sniperen waren ze niet van wereldklasse te noemen, wij waren in ieder geval niet onder de indruk en het aantal deaths liep aan hun kant niet op doordat zij in totaal 27 keer zijn gerevived. De uiteindelijk hoogste score van de avond behaalde we op Locker, de map die zij nota bene hadden gekozen, we wonnen uiteindelijk met 372 tegen 0. We killde DTOR 137 keer en gingen 28 keer dood, wat een gemiddeld k/d van 4,89 oplevert, een goede score. Koen en Hoekje waren dit potje erg op dreef en behaalde een score van respectievelijk 14 0 en 14 1. Aan de andere kant maakte DTOR 57 kills en gingen ze 110 keer dood, een gemiddeld k/d van 0,52. 

De match was al gespeeld toen het laatste potje van start ging. Af en toe switchend naar de recon class om Pandabeertje te laten zien hoe je echt moet snipen werd het wel een grappig potje. We namen het wat minder serieus en dat was ook in de scores terug te zien, DTOR profiteerde daar zeker van en boekte hun beste k/d van de avond. 179 kills en 57 deaths leverde dit potje ons uiteindelijk op (3,14 gemiddeld). DTOR bleef steken op 91 kills en 145 deaths, een gemiddelde van maar liefst 0,63, hun mijlpaal van de avond! 

Al met al was het een redelijk chille avond, DTOR vernedert zoals ik vooraf al had gehoopt (niet verwacht). Als laatste is het nog wel even leuk om te noemen dat de Obliteration rondjes wel wat sneller mogen, 1 Obliteration ronde duurt langer dan de 2 potjes tegen DTOR op Locker bij mekaar(19 minuten en 45 secondes tegenover 20 minuten en 10 secondes)!

Ieder potje groeien we en spelen we meer als een team, iedereen goed gespeeld en als we deze stijgende lijn doortrekken geloof ik echt in The Sky is the Limit! 
Reacties
[DMF] PSCaptures · Wij "DMF" gaan voor de hoogste prijs!
1st Okt 2014
[DMF] RGL-iKoeN- · mooi verslag was een goede war!
29th Sep 2014
[DMF] DutchPortal · Nice report idd!
29th Sep 2014
[DMF] LarsVerbNL · Jup was zeker een goede war! Nice report!
29th Sep 2014
[DMF] b1rdbrain_ · Goeie clanwar! Heel geconcentreerd gespeeld en dat zag je overal aan terug. Goed de linies gehouden in zowel Dawnbreaker als Locker en niet onnodig door gepushed naar hun vlaggen (behalve als daar echt ruimte voor was).
29th Sep 2014
Word lid van DMF!

Heb je al een account? Inloggen »