Welkom

Wachtwoord vergeten?
Online Leden
Geen
Online Gasten: 1
DMF vs aBn
Dutch Military Forces - Competitive BF4 on PS4
-
231 - 256
Gelijk
Reported By:
Datum
15th Nov 2014
Teams & Players
 
Game / Scores
Rogue Transmission CN
0 - 197
Rogue Transmission RU
0 - 59
Zavod 311 RU
86 - 0
Zavod 311 US
145 - 0
DMF Vs aBn
door Lars Verboom 

Map 1 Rogue Transmission 

We begonnen jammer genoeg bijna een uur te laat, omdat zij de zaken niet goed op orde hadden en heel veel instellingen verkeerd hadden. We verruilden hun server voor die van ons en konden toen 5 minuten later beginnen. 

De eerste ronde begon gelijk erg slecht. Wij konden maar 1 vlag bemachtigen, terwijl zij er op het begin al 3 hadden. Het grootste gevaar kwam van hun jet piloot, die alles. maar dan ook alles met de grond gelijk maakte. De Heli en beide tanks konden helemaal niks inbrengen tegen de jet, waardoor wij helemaal geen vehicles konden gebruiken. Hierdoor waren wij op de meeste vlaggen machteloos tegenover hun vehicles. Ik heb persoonlijk nog nooit zo'n goede jet piloot gezien en dit mag daarom ook wel even genoemd worden. 

In de tweede ronde van Rogue Transmission gaven wij veel meer tegenstand en wisten wij door middel van veel infantry play toch nog lange tijd 2 en soms zelfs 3 vlaggen in bezit houden. aBn trok toch aan het langste eind en wonnen hierdoor ook de tweede ronde, maar met veel minder ticket verschil. Het is misschien handig om op mappen met Jets 2 tactieken te hebben; 1 met jet/chopper en wat te doen wanneer zij beter zijn in een jet. 

Map 2 Zavod

Na de dikke nederlaag op Rogue Transmission wilden we wat goed maken en Zavod is zeker een map die ons enorm ligt. In beide rondes wisten wij op het begin 2 vlaggen te veroveren en begonnen hierna met het uitbreiden hiervan. De hele tactiek en movement van de squads klopte perfect. Wanneer aBn veel druk op een vlag in het midden (B of C) zetten, wisten wij goed de druk er af te halen door hun homevlag een aantal keer te pakken.
 
Onze homevlag was vrijwel de hele tijd in het bezit van ons. Alle pogingen van aBn om deze te pakken mislukten door de goede defence en samenwerking van de Tank squad. Ook wist de Tank squad een aantal keer goed te helpen op de vlaggen B en C. 
De infantry squad was heel erg goed bezig met verdedigen en het aanvallen van de vlaggen B, C en soms zelfs aBn's homevlag. Er werden heel erg veel kills gemaakt door de infantry squad en de samenwerking was perfect. 

Als laatste wil ik nog wat mensen in het zonnetje zetten. Max was voor de tweede keer een squad leader en deed dit uitermate goed. De samenwerking en communicatie was top! IbadMF- die als try out zijn waarde toch heeft bewezen speelde een uitermate goede clan war. Voor de rest iedereen bedankt voor de war en vooral de teamplay op Zavod was goed, maar we hebben nog veel werk te verrichten op Rogue Transmission. 
Reacties
[DMF] RGL-iKoeN- · mooi verslag en een goeie war, zavod was top;)
16th Nov 2014
[DMF] Thimo T-Times080 · Echt complimenten naar Max en Timothy (iBadMF_) maar de rest van de infantry's speelde ook erg sterk. Die jetpiloot van aBn was trouwens qua gunfights helemaal niets, ik heb op Zavod sws nemesis op hem gehad en zijn dogtags waren ook niet veilig :D
http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/LoS_Firtina/stats/1028553979/ps4/
16th Nov 2014
[DMF] LarsVerbNL · yes yes yes! trouwens we hebben niet gewonnen, maar het was een gelijk spel ;)
16th Nov 2014
Word lid van DMF!

Heb je al een account? Inloggen »